söndag 6 april 2014


Tema: Inspiration

En grundlig kvällskurs där vi går igenom surdegens karaktär och bakförmåga. Hur man startar, matar och använder en surdegskultur. Vi använder lokalproducerat, ekologiskt mjöl och bakar grovt rågbröd, fransk levain och ett rustikt lantbröd. Fristående kurstillfällen där varje kurs pågår under en kväll i Lännäs Södra Skola.

Ingen erfarenhet krävs. Passar alla nivåer av hemmabagare!

Datum:
Måndag 9 juni 2014 kl 17-21  
Torsdag 12 juni 2014 kl 17-21   
Onsdag 2 juli 2014 kl 17-21  
Tisdag 19 augusti 2014 kl 17-21

Torsdag 21 augusti 2014 kl 17-21

Kursavg:
699 kr/pers inkl kompendium, surdegar, fika samt de bröd vi bakar. Handledning per mejl tiden efter kursen ingår i kursavgiften.
(Minimum 5 deltagare)

Anmälan: Klicka här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar