fredag 2 december 2011

Julbaket på Nya Zeeland

Nu har äntligen december kommit och för oss på Englas Skafferi innebär det lite andra jultraditioner än de vanliga. Vi har avslutat arbetet med Englas Skafferi på denna sidan jordklotet för säsongen och är på väg till vår andra sommarsäsong på motsatt sida av jordklotet.

Vi ska jobba på det café, bageri & restaurang där vi för 12 år sedan fick hela visionen till det vi idag benämner som Englas Skafferi. Cirkeln är sluten och utmaningen känns fantastiskt spännande. På Nya Zeeland firar man jul på högsommaren med BBQ på stranden, men en och annan lussebulle ska vi nog kunna fresta kunderna med.

Jag, bagerskan Ingrid, kommer försöka dela med mig av mina lyckanden och misslyckanden från det Nya Zeeländska bageriet på The Wholemeal Café här på bakkursbloggen.


Lagom till påsk står vi med fötterna på svensk mark igen redo att möta en ny rolig säsong i Lännäs Södra Skola. Bakkurserna drar igång 17 april och i början av maj öppnar vårt lantcafé för säsongen. Under vintern finns vi tillgängliga via mejl precis som vanligt och bokningarna av vårens bakkurser är i full gång!

God & Vit Jul när ni kommer så långt!

bageri@englasskafferi.se
www.englasskafferi.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar