onsdag 22 februari 2012

Bakkurs "Afternoon Tea"

BAKKURS Afternºon Tea

Som bagerska på Nya Zeeland nu under de svenska vintermånaderna fullkomligt fylls jag dagligen med nya idéer och ny inspiration. Idag åt vi en makalöst god Chocolate and Coffee Cake, en tryffelfylld kladdkakevariant med hyvlade chokladspån och rostade hela kaffebönor ovanpå! Detta till en kopp kaffe som var den bästa av de säkert hundra cafévarianterna jag provat i detta magiska land. Det kallar jag genuin matupplevelse.
Jag har format en ny kurs som kommer gå av stapeln i april när vi är tillbaka på Skafferiet igen. En kvällskurs där jag delar med mig av hur man får till  frestande scones, saftiga muffins och innovativa pinwheels; snurrad vetedeg i alla tänkbara former. BAKKURS Afternoon Tea kan du läsa mer om här!Jag köpte två fantastiskt vackra receptböcker igår i Nelson, de kommer vi säkert kunna bläddra i under kursen! En skriven av den mest kända NZ-ländska bagerskan och en bok med samlade Afternoon Tea recept från väl utvalda källor. Bara bilderna i böckerna fick det att vattnas i munnen. 


Tio minuter efter jag la upp kursen på nätet härom veckan kom de tre första anmälningarna in. Så skynda dig att anmäla dig - det kommer bli ´awesome´!

Läs mer om kursen genom att klicka dig vidare i högerspalten.
Hur du anmäler dig hittar du här!
Eller om du vill ge bort kursen till någon när och kär, så kan du läsa om hur här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar