söndag 29 september 2013

Vår nya bok!


Nu ligger vår bok i tryckpressarna och det känns fantastiskt spännande att snart få ett alldeles rykande färskt exemplar i handen!


ENGLAS SKAFFERI
Den första koppen kaffe, resorna & recepten

År 2000 drack Ola & Ingrid Hoelstad en kopp kaffe på Nya Zeeland och fick visionen till det som idag är Englas Skafferi i Lännäs, Örebro. På sommarhalvåret driver de lantcafé med kulturscen, surdegsbageri och bakkurser. Sedan fyra vintrar pendlar de mellan Sverige och Nya Zeeland tillsammans med sina barn. 
I boken delar de med sig av äventyrliga rese-
skildringar, surdegsrecept och en stor portion inspiration. 
Det går att följa sina drömmar!


I boken hittar du de populäraste recepten från Englas Skafferi. Där finns det aldrig tidigare utgivna receptet på storsäljaren Apelsin & Havssalt, mångas favorit Frukt & Nöt, den populära surdegspizzan och förstås våra stora kanelbullar bakade med surdeg! Vi beskriver hur man startar, vårdar och använder en surdeg och frestar med smaksatta scones till Afternoon Tea.


PROVLÄS BOKEN via länken här och klicka dig vidare därifrån till beställningsformuläret.
PRIS: 220 kr (+ porto 45 kr)
210 sidor. Trådbunden.
LEVERANS: Mitten av okt 2013
BETALNING: Faktura i försändelsen. Betalningsvillkor 10 dagar.

BESTÄLL BOKEN HÄR!

Nu väntar snart femte vinterhalvåret för oss på Nya Zeeland och vi har förmånen att skriva ett nytt kapitel livskvalité! Vi åker ner för att bygga upp en Saluhall tillsammans med en av landets matprofiler och kommer åter till Lännäs i juni 2014. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar