söndag 6 april 2014

"ENKLARE kan det inte bli!"

En unik möjlighet att lära sig bagarens knep och förstå bakhantverkets minsta gemensamma nämnare. Mallen är lätt att lära sig och utifrån denna breda bas kan du med fri improvisation utveckla ditt bakhantverk i det oändliga. Inga förkunskaper krävs.
 


"Som bagerska fascineras jag över bakhantverkets ytterligheter. Det kan utföras med största expertis och noggrannhet - ett precist finlir med degtermometer och exakt pH-värde på surdegen. Men konsten att kunna skapa underverk av lite surdeg, en bit jäst, det mjöl som finns i skafferiet och sommarstugans gamla ugn ger en otrolig kick och känsla av välmående!

Denna kurs fokuserar på enkelheten i brödbakandet och bygger på mina erfarenheter av bakning för brödfödan under äventyrsresorna på Nya Zeeland. Med en bil som hus och en ny ugn varje vecka lärde jag mig jobba fram ett lyckat koncept som fungerade oavsett omständigheter. Kunskaper som du efter den här kursen kan omsätta i den ibland stressiga vardagen, där bakresultatet behöver överträffa insatsen. Det är grunden för mitt bakande - det ska alltid ha varit mödan värd!"

Datum:
Lördag 12 juli 2014 kl 9.30-16.00
Lördag 2 augusti 2014 kl 9.30-16.00

Kursavgift:
1 249 kr/pers inkl måltider, surdegar, kompendium samt de bröd vi bakat. Handledning per mejl tiden efter kursen ingår i kursavgiften.

Anmälan: Klicka här!
Vid anmälan före 1 maj 2014 ingår ett exemplar av vår bok i kursavgiften.
"ENGLAS SKAFFERI - den första koppen kaffe, resorna & recepten"


PROVLÄS boken här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar