tisdag 8 april 2014

Ett säkert vårtecken!

Nu ligger vårt nya kursprogram för sommaren 2014 uppe här på vår bakkurssida!

Kursutbud
I högerspalten här bredvid hittar du de olika kurserna. Klicka dig vidare för att läsa mer om kursdatum, innehåll och kursavgifter. För att få en överblick hittar du även alla kurser samlade i vår Kalender.

Undervisningsnivå
Varje kurs rymmer upp till 8 deltagare och innehållet anpassas efter kursdeltagarnas förkunskaper. Alla har olika kunskap och erfarenhet i bagaget som berikar kursinnehållet. Vi garanterar att nybörjare hänger med och att erfarna hemmabagare utmanas!

Lokal
Vår sekelskiftesmiljö i det gamla timmerhuset ger oss kreativa kurslokaler. Gårdsbageriet på övervåningen är hjärtat av vår verksamhet och ackompanjeras fint av den intill liggande Alvinsalens rymd.

Kursinnehåll
Bakkurs Afternoon Tea är främst en kurs fylld av idéer, tips och inspiration till det egna kreativa skapandet hemma.

Surdegsbakning Kvällskurs är främst en inspirationskurs för att komma igång med surdegsbakningen.

Surdegsbakning Grundkurs är en heldagskurs där vi hinner gå lite djupare i kunskapen kring surdegens hemligheter.

WORKSHOPen ger dig det rätta proffshandlaget åt recepten i vår bok "ENGLAS SKAFFERI - den första koppen kaffe, resorna och recepten"

"ENKLARE kan det inte bli" är en hyllning till det flertusenåriga bakhantverket som under alla tider och omständigheter förgyllt människors vardag. Kursen tar oss tillbaka till de grundläggande faktorerna för ett lyckat brödbak och utifrån denna breda bas kan du improvisera och utveckla ditt bakhantverk i det oändliga!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar