söndag 6 april 2014

WORKSHOP - med bagerskan som författat recepten

En kvällskurs där du tillsammans med vår bagerska bakar de mest populära recepten från vår bok. Ett eget exemplar av ”ENGLAS SKAFFERI – den första koppen kaffe, resorna & recepten” ingår i kursavgiften. Du får det rätta handlaget från mjölpåsen hela vägen till våra klassiker - skillnaden mellan hembakat och proffsbakat! Bagerskan ger dig även inspiration att sätta din egen prägel på storsäljare som Apelsin & Havssalt, Kanelbullar med surdeg, Ulles Chokladfrestelse och Jonabröd.
Inga förkunskaper krävs.



PROVLÄS boken här!

”Fantastisk bok. Rekommenderas!!!”
Britt-Marié, Halmstad 

”Underbara reseskildringar, ljuvliga recept och fantastiska bilder. Allt samlat mellan dessa vackra pärmar!”
Hasse, Kinna

”De finaste bullar jag någonsin gjort, så nu kanske jag kan bli den där bullmamman after all! Tack Ingrid!!”
My, Nora

”TUSEN TACK för den fantastiska boken!!!! Och som bonus - recept på Apelsin & Havssaltbrödet.”
Kristina, Grythyttan

Datum:
Måndag 16 juni 2014 kl 17.00-21.00
Fredag 4 juli 2014 kl 17.00-21.00

Kursavg:
749 kr/pers inkl fika, surdegar, kompendium samt de bakverk vi bakat. Handledning per mejl tiden efter kursen ingår i kursavgiften samt ett eget exemplar av vår bok "ENGLAS SKAFFERI - den första koppen kaffe, resorna & recepten" (ord pris 220 kr)

Anmälan: Klicka här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar